Tentech is een gespecialiseerd ontwerp- en adviesbureau op het gebied van lichtgewicht bouwen. Tentech houdt zich voornamelijk bezig met de realisatie van overkappingen voor verschillende toepassingen. Er wordt gestreefd naar een passend en creatief ontwerp, speciaal voor uw festival of evenement. Daarnaast maken ze overkappingen voor industriƫle toepassingen en voor textiele architectuur. Denk hierbij aan de overkapping van een waterbassin, maar ook aan blaashallen en doorwerktenten. De (tijdelijke) overkappingen van Tentech vind je terug over de hele wereld!

Een overkapping voor evenementen

Een overkapping van Tentech geeft bij iedere gelegenheid een unieke sfeer, het zijn echte eyecatchers. Van festivals tot musea, de door Tentech ontworpen demontabele paviljoens, tenten en tijdelijke overkappingen kom je overal tegen. De ontwerpen van deze tent overkappingen zijn natuurlijk volledig afgestemd op jouw wensen. Het geeft een bijzonder sfeer aan het evenement. De jarenlange ervaring van Techtech bracht hen al op bijzondere festivals, waaronder het grootschalige Belgische outdoor dance-evenement. 

Vervaardiging van tentboeken

Veiligheid staat bij Tentech altijd voorop. Ze formuleren gebruiksbeperkingen als constructies niet blijken te voldoen en daarnaast brengen ze in kaart welke veiligheidsmaatregelen getroffen moeten worden. Voor de Nederlandse markt legt Tentech zich ook toe op het vervaardigen van tentboeken voor festivals en evenementen. Een tentboek wordt ook wel omschreven als bouwboek voor festivals of evenementen. Het tentboek bevat alle informatie over een tentconstructie die voor overheden noodzakelijk is om een vergunning te kunnen verlenen voor het gebruik van de tent. Je kunt hierbij denken aan tentconstructies voor evenementen , maar ook voor tenten in de industriĆ«le sector. Tevens is de informatie nodig om het veiligheidsplan mee in te vullen. Het tentboek sluit aan bij huidig geldende Eurocodes. Tentech werkt van schets tot realisatie aan: overkappingen, festivaltenten, amfitheaters, lichtgewicht waterreservoirs en pagode tenten. Daarnaast adviseert Tentech over het veilig gebruik van tenten.

Cookie Consent with Real Cookie Banner