Je wil graag een polo dragen, maar hoe kun je dat het beste doen? Wij geven je in dit artikel 5 stijltips om een polo te dragen. Ga daarom ook even kijken naar de nette polo’s voor heren op Genti.clothing. Het is goed dat je je laat inspireren en dan kun je zelf ook nagaan wat jij fijn vindt om te dragen. Varieer, ontdek wat er allemaal kan en dan kan dat ook mooie verschijningen geven. Je wilt graag stijlvol voor de dag komen en dat gaat zo zeker lukken!

Tip 1: Pasvorm kiezen

Als je een polo wil dragen is de pasvorm van groot belang. Zorg dat je poloshirt tot halverwege de rits van je broek komt. De mouwen komen dan tot halverwege je biceps. Als je een polo hebt met gesloten knoopjes, dan zal hij strak om je borst sluiten. 

Tip 2: Effen kleuren dragen

Als jij graag een polo draagt onder een colbert of op een broek, dan kun je het beste gaan voor een effen kleur. Je zou dan wel een polo kunnen kiezen met een leuk detail of een model wat is gemaakt van uniek materiaal als je daar van houdt.

Tip 3: Combineren

Je moet je polo altijd goed afstemmen op de rest van je outfit. Draag je graag een jeans en casual sneakers? Dan is het een goed idee dat je de knoopjes open laat en dan draag je hem uit je broek. Als je een netto chino aan hebt dan is het beter om je polo in je broek te dragen en de knoopjes dicht te doen. 

Tip 4: Geen onder T-shirt!

Je moet een polo nooit dragen met een onder T-shirt. Het komt dan namelijk niet mooi tot uiting dus dat kun je maar beter vergeten. Als je wel een shirt eronder zou dragen dan komen de mouwen vaak onder je polo uit en dat is niet mooi en zit vaak ook niet lekker. 

Tip 5: Wel of geen colbert?

Je zou een polo altijd kunnen combineren met een colbert, dan moet je wel alle knoopjes sluiten. Je draagt hem dan in je broek als je hem met een colbert wil combineren. 

Je kunt een poloshirt op allerlei manieren dragen, maar kijk goed waar je het mee gaat combineren en dan kun je de juiste kledingkeuze maken. 

Cookie Consent with Real Cookie Banner