Ben jij al helemaal klaar op kledinggebied voor de zomer van 2023? Er zijn weer enkele trends die typisch voor deze zomer zijn en zeker als je je graag kleed volgens de laatste mode is het een aanrader om dit artikel te lezen, zodat je volledig ‘gedressed’ de zomer in kunt. Hieronder de modetrends voor mannen in de zomer van 2023.

Chic

Chique zomerkleding is weer terug van weggeweest. Je kunt hierbij denken aan een pullover, polo of nette blouse in combinatie met een chino, pantalon, korte broek met schoenen zoals loafers of nette sneakers. Deze outfits zijn niet alleen leuk en lekker voor een koele zomeravond, maar kunnen ook prima op een bruiloft gedragen worden. 

Kleur

Kleur, kleur en nog eens kleur. Het mag deze zomer zowel een outfit met pasteltinten zijn als een outfit in felle kleuren. Heb je een felgekleurd T-shirt of polo aan? Trek hier dan een neutrale broek en schoenen onder aan om te voorkomen dat het allemaal wel erg uitbundig wordt. Maar… kleuren mogen deze zomer zeker gezien worden in de zomerse outfit!

Laagjes

Laagjes dragen blijft altijd ideaal bij een koudere zomeravond of tijdens een lange wandeling in de ochtend. Denk hierbij aan het dragen van een T-shirt of polo met een blazer of zipper trui. Zo voorkom je dat je het alsnog koud hebt en loop je er ook nog eens modieus en volgens de laatste trends bij. Kijk voor al deze kledingstukken eens op de webshop van Gentiluomo.com, zodat je zeker weet dat je er volgens de zomertrends van 2023 bij loopt. 

Losjes

De tijd dat alle kleding strak en erg getailleerd moest zitten is voorbij. T-shirts en overhemden mogen wat losser rond het lichaam zitten, zodat je het minder warm hebt en je wat luchtiger gekleed kunt gaan. Vooral linnen en katoenen shirts en overhemden zijn enorm in trek. Deze bovenstukken kun je eenvoudig combineren met een leuke korte broek, pantalon of chino broek voor de warmere dagen. 

Strepen

Strepen in je outfit mogen altijd! Zeker in de zomer. Ben je wat voller of breder gebouwd? Kies dan voor verticale strepen om jezelf slanker en langer te laten lijken. Ben je wat slanker? Kies dan juist voor een kledingstuk met horizontale strepen. Je kunt hierbij vooral denken aan T-shirts, polo’s of gestreepte linnen overhemden voor de perfecte zomerse outfit. Luxe polo’s voor heren shop je eenvoudig online, zodat je direct klaar bent voor de zomer.