De meeste mensen hebben vaak meerdere schoenen in hun kast staan. Een paar voor het sporten, voor het werk, zakelijke afspraken, feesten en een paar alledaagse schoenen. Werk je op kantoor, dan draag je naar je werk toe niet dezelfde schoenen als wanneer je vrij bent, of gaat sporten. Alleen welke schoenen zijn nou perfect voor welke gelegenheid?

De mooiste sneakers

Sneakers droeg je vroeger alleen wanneer je ging sporten, maar dat is tegenwoordig zeker niet meer het geval. Adidas en Nike zijn merken die we erg veel zien, niet alleen in de sportschool, maar ook op school, op het werk of gewoon tijdens het boodschappen doen, zo ook de Nike air Jordan schoenen. Er zijn veel verschillende Jordan’s te vinden, de ene wat meer geschikt om mee te sporten als de ander. Wel is het zo dat ze tegenwoordig vooral gebruikt worden als alledaagse schoen, en niet meer perse om mee te sporten. Ben je op zoek naar aparte sneakers, of juiste een hoog model in tal val verschillende kleuren, dan zit je hier zeker goed.

Wil je echter wel sneakers aanschaffen om te gaan sporten, dan kun je hiervoor het beste naar een sportzaak gaan. Niet alleen kunnen ze je daar perfect helpen en van advies voorzien, maar vaak is het aanbod daar ook zeer uitgebreid.

Mooie schoenen voor elke dag

Er zijn een flink aantal schoenenmerken te vinden die zich richten op een bepaald soort schoen. Denk hierbij aan sneakers, werkschoenen of juist nette herenschoenen. Maar er zijn ook veel merken waarbij je terecht kunt voor sneakers, laarzen en schoenen met een hak. Schoenen die elke dag kunnen, of je nou naar je werk gaat of dat je de stad in gaat. Een goed voorbeeld hiervan zijn Caprice schoenen. Wil je mooie, vrouwelijke sneakers van goede kwaliteit, of juist liever mooie laarzen aanschaffen, dan kan dat bij dit merk uitstekend. Maar dit is uiteraard niet het enige merk; er zijn ook veel schoenenwinkels die zowel sneakers als laarzen verkopen van hetzelfde merk.

Speciale schoenen voor werk of sport

Natuurlijk zijn er ook bepaalde beroepen of sporten waar je speciale schoenen voor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het werken in de productie of beveiliging, hiervoor heb je vrijwel altijd schoenen met een stalen neus nodig. En ga je voetballen, dan heb je voetbalschoenen met noppen nodig. Dit soort schoenen vind je vaak niet in een normale schoenenwinkel, maar zijn online wel goed te vinden. Ook zijn er diverse speciaalzaken te vinden waar je bij terecht kunt. Belangrijk bij dit soort schoenen is dat je ook de juiste sokken draagt. Schoenen met een stalen neus kunnen het beste gecombineerd worden met dikke sokken dus zorg ervoor dat je deze aan hebt of een paar bij je hebt als je de schoenen gaat passen.

Cookie Consent with Real Cookie Banner