Je draagt graag een mooi en trendy jeans, maar uiteraard wil je daar ook leuke schoenen onder dragen. Maar welke schoenen staan leuk onder jeans? En met welke schoenensoorten kun je outfits het beste combineren? 

Bij het dragen van een skinny jeans leg je bewust of onbewust extra de nadruk op je benen en je schoenen. Houd hier dus rekening mee als je graag een skinny jeans draagt. Je kunt een skinny goed combineren met een stijlvolle en chique schoen of met een schoen die juist lekker opvalt. 

Draag sneakers onder jeans

Sneakers zijn dus altijd goed om te combineren met een jeans. Je kunt kiezen voor een opvallende en kleurrijke sneaker of juist voor een pastelkleurige of zwart/witte sneaker om de outfit een wat chiquere look te geven. ECCO schoenen zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar als sneaker. En gezien de enorm fijne pasvorm van ECCO schoenen, is dit wellicht een aanrader om dit jaar aan jouw schoenencollectie toe te voegen.

Lange laarzen combineren met jeans

Naast dat je een jeans eenvoudig kunt combineren met sneakers, zijn ook lange laarzen (zeker in de winter) een aanrader om te combineren met een jeans. Naast dat het lekker warm is, is een lange laars met een hakje of plateauzool ook erg leuk onder een strakke of minder strakke jeans. 

Sandalen dragen onder jeans

In de zomer zijn sandalen met een hak erg leuk om onder jouw jeans te dragen. Dit kunnen strappy sandalen zijn of sandalen met dunne bandjes. Ook onder een straight jeans kunnen deze goed gedragen worden. 

Enkellaarsjes combineren met jeans

Tot slot zijn ook enkellaarsjes in jouw schoenenrek een echte musthave voor onder een jeans. Enkellaarsjes zijn altijd te combineren met een mooie jeans. Chelsea boots of biker boots zijn dit seizoen een echte musthave in jouw schoenencollectie. Die kun je eenvoudig aanschaffen via Durlinger.com. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan diverse soorten schoenen, zoals sneakers, lange laarzen of enkellaarzen die niet mogen ontbreken tussen jouw schoenen dit jaar.