Met de feestdagen om de hoek naderen we weer de gezelligste tijd van het jaar. Een tijd waarin veel mensen zowel de binnenkant als de buitenkant versieren met sfeervolle lichtjes en decoraties. 

Kerst is natuurlijk geen kerst zonder een spectaculaire kerstboom

Helaas is de kans op een witte kerst niet extreem hoog. Met deze speciale sneeuwende kerstboom ben je er van verzekerd dat je tijdens de kerstdagen kunt genieten van vallende sneeuw… en je hoeft er niet eens voor naar buiten! Uit zijn top sproeit hij sneeuw die vervolgens in de opvangbak onderaan de boom wordt opgevangen en weer omhoog wordt gepompt voor een eindeloos sneeuw effect. 

Deze opvallende kerstboom met vallend sneeuw, mooie kerstballen en prachtige lampjes is de blikvanger van je kerstversiering.

Deze speciale kerstboom heeft een authentieke textuur en lijkt net echt. Met de lampjes en kunstsneeuw dat prachtig uit de boom valt zodra deze is ingeschakeld, creëert het de juiste sfeer voor de feestdagen. De geïntegreerde pomp brengt de sneeuw van de basis naar de top vanwaar de sneeuw omlaag dwarrelt. De inbegrepen parapluvormige basis verzamelt de sneeuw en met een controller regel je de sneeuw, van zachte sneeuwval tot een vrolijke werveling wit, zodat je de hele kerst en zelfs de hele winter naar de vallende sneeuw kan kijken die de takken bedekt. Bovendien kan deze lichtgewicht en duurzame kerstboom elk jaar opnieuw worden gebruikt, waardoor hij een zeer voordelige keuze is in vergelijking met een echte boom. De kerstboom is eenvoudig te monteren dankzij het simpele plug-in systeem.

Creëer een unieke kerstsfeer bij je thuis! Het is een sfeer die je vrienden en familie zeker waarderen.

Cookie Consent with Real Cookie Banner