FoodExplore is een bijzonder all you can eat restaurant. Een bezoek aan FoodExplore wordt ook wel beschouwd als een rondje om de wereld. Het is een onvergetelijke ontdekkingstocht langs allerlei smaken en geuren. 

De verschillende keukens van FoodExplore

FoodExplore is een all you can eat restaurant, dit houdt in dat je onbeperkt kunt eten en drinken voor een bepaalde tijd. Tijdens een bezoek aan FoodExplore heb je de keuze uit meer dan 20 verschillende keukens: De Aziatische keuken, de Chinese keuken, de Japanse Sushi keuken, het Pannenkoekenhuis, de IJskeuken, de Fruitkeuken, de Grill Keuken, de Italiaanse keuken, de Sapjeskeuken, de Spaanse keuken, de Japanse Grill keuken, de Snackbar, de Saladebar, de Soepfabriek, de Toetjeskraam, de Nederlandse keuken, de Drankenbar, het Wokpaleis, de Mexicaanse keuken, de Vietnamese keuken en tot slot de Pokebowl kraam. Van elke keuken kan je wat proeven, een perfect voorbeeld van een beetje cultuur snuiven. Naast dat er zoveel verschillende smaken worden geserveerd, is de kwaliteit van het eten ook zeker te proeven!

Een bijzonder all you can eat restaurant

De variatie in het eten is erg bijzonder. De rijke smaken, gepassioneerde koks, keuzevrijheid en het eten van bekende en onbekende gerechten maakt een bezoek aan FoodExplore een echt smaakavontuur en een unieke ervaring. Het is een kindvriendelijk restaurant en dat maakt het ook een feest voor de kinderen.  

Onbeperkt genieten bij FoodExplore

Geniet van onbeperkt eten bij deze Food Hall in Utrecht. FoodExplore is meer dan alleen een Sushi Restaurant. Het is namelijk ook een Wok Restaurant. Geniet van de vele gerechten van de wok of van de Japanse teppanyaki plaat. Neem een kijkje op onze website voor alle voorwaarden. 

Bij FoodExplore zorgen wij elke dag voor een heerlijk rijk gevuld bord en een goed gevulde buik.