Hoera! Het is zover: de baby is geboren. Maar wat geef je (of vraag je) nu cadeau? Een origineel en bijzonder kraamcadeau is best lastig. Zeker als je zelf nog geen baby hebt is het moeilijk in te schatten waar je de ouders én baby blij mee maakt. In dit artikel geven we je voorbeelden van persoonlijke kraamcadeau ’s waar je echt wat aan hebt.

Kraamcadeau met naam

De kersverse ouders krijgen waarschijnlijk een overvloed aan knuffeltjes, kleertjes en sokjes. Een origineel kraamcadeau is volgens ons een onvergetelijk aandenken. Iets wat de ouders nog vaak erbij pakken om aan de kraamtijd terug te denken. En, iets wat je niet dubbel krijgt.

Een persoonlijk cadeau met de naam van de baby is zeker iets waarmee je kunt laten zien dat je het met aandacht uitgezocht hebt. Of het nu een mutsje is met naam, een romper met naam of een knuffel met naam. Dit soort cadeaus zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Hieronder geven we je twee voorbeelden van kraamcadeaus met naam.

Houten speelgoed met naam

Op zoek naar een duurzaam cadeau wat ook nog eens mooi in huis staat? Houten speelgoed kun je leuk neerzetten in de babykamer. Ten opzichte van plastic speelgoed heeft het ook nog eens veel voordelen. Hout belast het milieu veel minder dan plastic, omdat het van natuurlijk materiaal gemaakt is. Daarnaast gaat het ook nog eens heel lang mee. Ook voor de baby is het houten speelgoed fijn. Doordat hout een stevig materiaal is kunnen kindjes geen kleine onderdelen inslikken. Zo weet je zeker dat je de baby of peuter veilig met het houten speelgoed kunt laten spelen.

Wil je online een origineel kraamcadeau kopen? Dan kun je het houten speelgoed laten personaliseren. Kies dan bijvoorbeeld uit houten speelgoed blokken, een houten autobaan met autootjes of houten speelgoed dieren. Naast de naam kun je ook nog een datum op het speelgoed laten zetten. Houten speelgoed is niet alleen leuk voor een baby, maar ook leuk als verjaardagscadeau voor een peuter.

Geboortestoeltje met naam

Nog zo’n speciaal kraamcadeau wat je kunt laten voorzien van je eigen opdruk. Een kinderstoel met naam is een persoonlijk kraamcadeau waar je de nieuwe ouders zeker blij mee kunt maken. Vaak zijn er meerdere kleuropties en ontwerpen mogelijk. Hierdoor valt het geboortestoeltje zeker in de smaak. Het leuke van een geboortestoeltje is dat kinderen er als ze groot genoeg zijn ook mee kunnen spelen. Hiermee heb je dus niet alleen een mooi cadeau, maar ook nog eens een handig meubelstuk.

Een andere leuke optie is een geboortestoeltje van het geboortekaartje. Het geboortekaartje van de baby wordt dan gebruikt voor het ontwerp van het stoeltje. Ouders hebben vaak veel tijd gestopt in het maken van het kaartje. Extra leuk is het dan om als cadeau een bedrukt geboortestoeltje met geboortekaartje te krijgen. Daarnaast kun je vaak ook nog kiezen voor een geboortestoeltje met alleen een foto of met de naam van de baby met geboortedatum.

Cookie Consent with Real Cookie Banner