Wil jij graag een tegeltje als cadeau geven? Een tegeltje dat je zelf ontworpen hebt en voorzien van een leuke tekst, spreuk of foto? Dan zijn er talloze mogelijkheden om deze zelf te ontwerpen via speciale ontwerpsoftware. Hieronder daarom meer informatie over de mogelijkheden om een tegeltje als cadeau te geven.

Een spreekwoord of gezegde

Ben je niet zo creatief, maar wil je iemand toch graag een tegeltje cadeau geven? Dan kan de ontwerpsoftware jou prima vooruit helpen. Deze bevat namelijk ook al bestaande ontwerpen, waar je alleen je persoonlijke touch nog maar aan toe hoeft te voegen. Wil je dus graag een roodomrande tegel met een leuk motiefje voorzien van een tof spreekwoord of gezegde wat je graag met een dierbare wilt delen, dan kun je deze eenvoudig toevoegen in een bestaand ontwerp. Een spreuktegeltje doet het ook altijd goed op wc’s. De kans is dus best aanwezig dat je je tegeltje daar weer tegen komt. 

Een quote

Heb jij een speciale quote die je altijd aan die persoon doet denken? Maak dan een toffe tegel met de quote in het midden. Zo kun je er zeker van zijn dat de ontvanger hier enorm blij mee zal zijn. Sowieso is het al een heel tof idee dat je de moeite hebt genomen om zelf een tegeltje te ontwerpen en te versturen naar een dierbare. Via Tegeltjesfabriek.nl kun je een tegeltje met quote zelf snel en eenvoudig ontwerpen en laten afleveren op een adres naar keuze. 

Een foto

Je kunt het tegeltje ook voorzien van één of meerdere foto’s. Heb je samen ergens speciale herinneringen aan of denk je nog steeds vaak terug aan die ene vakantie. Ontwerp een mooi tegeltje en zorg ervoor dat die persoon ook met een mooi gevoel terug kan denken aan dat moment. Is het je beste vriend of vriendin en hebben jullie teveel foto’s samen om op een enkel tegeltje te passen? Plaats de leukste foto’s dan in collagevorm op de tegel of laat meerdere tegels ontwerpen waarmee je één geheel kunt vormen bij het ophangen. 

Cookie Consent with Real Cookie Banner