MNLK is het Online Lifestyle Magazine speciaal voor mannen. Toffe content die zich enkel richt op mannen. Dagelijkse nieuwe content over body, mindset, workouts, cars, tech en nog veel meer.

De perfecte heren kapsels

Je kapsel laat de buitenwereld zien wie jij bent en is daarom een belangrijke factor voor je zelfvertrouwen. We raden je aan na te denken over zaken zoals je levensstijl: past een opvallend kapsel eigenlijk wel bij je beroep?

Hoeveel tijd je dagelijks wilt spenderen aan het in model brengen van je nieuwe kapsel: lange herenkapsels hebben aanvullende verzorging nodig in de vorm van conditioner en crème. En je budget: korte kapsels vereisen vaker een bezoek aan de kapper of barbier. Medium lange kapsels hebben sterkere hold nodig en meestal ook een kam en haarspray om goed in model te brengen.

Om je op weg te helpen, heeft MNLK de meest trendy mannen en herenkapsels voor jou op een rij gezet!

Meeste Spotify streams

Spotify is een digitale muziekservice die je toegang geeft tot miljoenen nummers. Daarnaast is Spotify ook één van de grootste streamingdiensten ter wereld. Meer dan 100 miljoen betalende gebruikers luisteren onbeperkt muziek via spotify hun telefoon, luidspreker en andere apparaten.

Benieuwd wie de meest gestreamde artiest is en wie dus de meeste spotify streams heeft? MNLK heeft het voor jou uitgezocht!

Spotify Meest Gestreamde Artiesten

De best bekeken bodybuilding video’s

In een wereld waar wij steeds bewuster worden van ons uiterlijk, is een mooi en gezond lichaam vaak erg belangrijk. Het is geen geheim dat een fit lichaam hard werken is, vooral als je het hebt over bodybuilding. Elke dag trainen en niet te vergeten, heel je eetschema omgooien. Bodybuilding is iets wat je niet zomaar doet.

Dag in, dag uit zwoegen in de sportschool is iets wat veel mensen moeilijk kunnen volhouden, maar als jij je lichaam écht wilt verbeteren, dan is het een absolute must! Bekijk op MNLK.nl de best bekeken bodybuilding video’s en haal hier je inspiratie uit.