Aan motivatie ontbreekt het vaak niet bij leerlingen als het gaat om huiswerk maken. Toch kunnen sommige vakken moeite geven. Dit maakt het leren voor een toets veel minder leuk. De visie van Bijles Aan Huis is dat alle leerlingen van de basisschool en middelbare school zonder stress het maximale uit zichzelf moeten kunnen halen. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding waarmee we het denken van de leerling willen veranderen. Het uiteindelijke doel is het ontzorgen van iedere leerling die hulp vraagt aan Bijles Aan huis. In dit artikel vertellen we over de voordelen van Bijles Aan Huis en hoe wij te werk gaan.

Wat zijn de voordelen van Bijles Aan Huis?

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bijles Aan Huis gelooft dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling kan veranderen. Hieronder zetten we onze voordelen op een rijtje:

  • Wij helpen je persoonlijk. Ons team is bereikbaar via de telefoon, WhatsApp, e-mail en de chat. Hierdoor zijn wij in staat om leerlingen te koppelen aan een bijlesdocent die perfect past bij de persoonlijke wensen.
  • De docenten worden afgestemd op de wensen en behoeften. Via onze website kun je aangeven voor welke vakken je hulp nodig hebt en waar je woont. Ook kun je ervoor kiezen of je online bijles wilt krijgen of aan huis. De gewenste docent komt meestal zonder reiskosten naar je toe. Zij zorgen er vervolgens voor dat je goed voorbereid wordt op je toetsen.
  • Niet goed? Geld terug! De docenten van Bijles Aan Huis worden nauwkeurig geselecteerd. Dit gebeurt op basis van kennis van het vak en didactische vaardigheden. Dat laatste wil zeggen dat zij de vaardigheid hebben om jou iets te kunnen leren. Voldoet de bijlesleraar niet aan de kwaliteitseisen die wij stellen? Dan wordt de bijles door ons betaald

Hoe gaat Bijles Aan Huis te werk?

Wanneer je op zoek bent naar op maat gemaakte persoonlijke begeleiding dan is de keuze voor Bijles Aan Huis de juiste keuze. Via onze website kies en boek je zelf de bijlesdocent die het beste bij je past. Na het invullen van je wensen worden de opties aan docenten getoond met een persoonlijk verhaalt erbij. Hierdoor leer je ze al wat beter kennen. Zodra je de beste docent voor jou gevonden hebt kun je via onze site gelijk een afspraak maken. Je geeft dan aan of je graag bijles wilt, examentraining of huiswerkbegeleiding. Natuurlijk kun je ook eerst even vragen om een kosteloze en vrijblijvende kennismaking met de bijlesdocent.

Ben je opzoek naar extra leermateriaal?

Op onze website bieden onze docenten gratis leermateriaal aan met uitleg over diverse onderwerpen. Deze artikels gaan bijvoorbeeld over het begrip ‘Fotosynthese’ bij het vak biologie, het berekenen van de Break even afzet of een leestoets voor Frans. Wanneer je moeite hebt met een van deze onderwerpen, dan kunnen deze artikels je helpen om er meer van te begrijpen. Ondersteund met voorbeelden en plaatjes helpen de bijlesdocenten je graag aan betere schoolresultaten door het delen van hun kennis.