Nederlanders zijn gek op koffie. Nederlanders consumeren gemiddeld zo’n 8 kilo koffie per jaar, waarmee we tot de top 5 van de wereld behoren in koffie consumptie per inwoner. Koffie wordt niet alleen thuis gedronken, maar ook op het werk. Sterker nog, veel mensen komen hun werkdag niet door zonder zo nu en dan een kop koffie! Waar vroeger een kan met filterkoffie gebruikelijk was is topkwaliteit koffie tegenwoordig een must voor een werkgever. 

Gelukkig zijn er partijen die hierop in zijn gesprongen en die zorgen voor een totaalpakket met kwaliteit en service als basis. Eén van de marktleiders in Nederland is het innovatieve www.giocoffee.nl. Welke voordelen biedt Gio Coffee aan bedrijven?

Goede smaak gegarandeerd

Uiteraard is de smaak en de kwaliteit van de koffie één van de belangrijkste factoren voor de keuze voor een leverancier. Gio weet dat als geen ander en biedt een uitgebreid assortiment aan koffiemelanges. Van verse bonen, tot instant koffie en fresh brew. Nieuwe klanten mogen bovendien proeven en vergelijken, zodat de gekozen selectie zeker in de smaak zal vallen!

Als je eenmaal een melange gekozen hebt, zorgt Gio ervoor dat je voorraad op peil wordt gehouden. Ook voor gerelateerde producten als melk, suiker en thee kan Gio je pantry gevuld houden, waardoor je als ondernemer meer tijd over houdt voor je core business.

Professionele machines

Gio Coffee biedt een uitgebreide keuze aan koffiemachines. Afhankelijk van het aantal mensen en de gewenste functionaliteiten, zoals snelheid en gewenste koffievariatie,  wordt bepaald welke machine het beste past. Behalve huurcontracten van diverse looptijden kan je ook kiezen voor koop. Nog niet overtuigd van je keuze? Dan kan je ook vrijblijvend een machine uitproberen met een proefplaatsing. Op die manier weet je zeker dat je de juiste machine op je werkplek krijgt.

Onderhoud geregeld

Bij machines hoort onderhoud. Dit geldt ook voor koffieapparaten. Voor bedrijven is het belangrijk dat de koffiemachines zo min mogelijk uit de running zijn, vandaar dat Gio hier een onderhoudservice voor aanbiedt. Het apparaat wordt dan periodiek nagekeken en bij storingen is er snel een monteur ter plaatse. 

Social Impact

Een partij die zoveel koffie levert creëert daarmee een behoorlijke impact. Om die reden is Gio Coffee bewust bezig met haar bedrijfsvoering en bijdrage aan de maatschappij. Zo zijn alle koffiemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd. De plantages waar de koffie vandaan komt beschermen de natuur en dragen positief bij aan de leefomstandigheden van lokale boeren. 

Daarnaast heeft Gio Coffee een goede doelen programma opgezet, waarbij de energie van koffie omgezet wordt in een bijdrage aan diverse nationale projecten. Voor elke kop koffie die Gio Coffee verkoopt, wordt € 0,01 aan geselecteerde projecten bijgedragen, met een minimum van € 150.000 in 2020. Op die manier draagt elk kopje koffie bij aan een positieve impact op de samenleving.

Meer weten? Lees hier alles over Gio Coffee!