Moederdag wordt gevierd op de tweede zondag in mei. Het is niet gek dat je deze datum wel eens vergeet, maar wanneer deze dag dichterbij komt, wil je altijd iets speciaals doen voor jouw moeder. Je wilt jullie bijzondere band uitlichten, maar hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het wordt om elk jaar origineel te blijven. Niet weer een bos bloemen of een doosje bonbons, maar een speciaal gebaar dat zegt wij horen bij elkaar

De moeder dochter armband van My Jewellery

Sieradenmerk My Jewellery heeft een speciale moeder dochter armband ontworpen voor Moederdag. Het cadeautje bestaat uit twee armbandjes met hieraan een bedeltje. De bedeltjes zijn in de vorm van een hartje en passen precies in elkaar. Jij draagt een armbandje en je geeft het andere armbandje cadeau aan jouw moeder. Een speciaal gebaar, waarmee je jouw moeder altijd bij je draagt, net als zij jou!

Kenmerken van de moeder dochter armband

Het cadeautje bestaat uit twee losse armbandjes, verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Je kunt beide armbandjes in dezelfde kleur bestellen of kiezen voor een gouden en een zilveren versie. De armbandjes zijn gemaakt van roestvrijstaal en zullen niet verkleuren. Het kan dus geen kwaad als ze in aanraking komen met zonlicht of water. Je kunt de armbandjes eenvoudig verstellen naar de gewenste lengte. 

Een cadeau voor elk moment

Bij My Jewellery kun je altijd terecht voor een cadeau voor jouw moeder, zus, vriendin of collega. Ze bieden cadeautjes aan voor verschillende gelegenheden. Wil je jouw zus in het zonnetje zetten? Kies dan voor de ‘Sisters’-armbanden. Wil je een vriendin succes wensen met haar examens? Kies dan voor de ‘Luck’-armband. Naast sieraden vind je bij My Jewellery ook te gekke accessoires voor in huis. Zo is er voor ieder wat wils, maar mocht je er écht niet uitkomen, dan is er altijd nog de My Jewellery-giftcard om haar mee te verrassen. Elk cadeau kan worden ingepakt in een mooie giftbag. Op deze manier wordt het speciaal om een cadeau te geven én te krijgen!