Wil je iemand graag de laatste eer bewijzen en een mooi rouwboeket bestellen? Dan dien je uiteraard ook goed te moeten weten waar je het rouwboeket naartoe kunt sturen. Het kan soms best lastig zijn om te bepalen waar je het rouwboeket naartoe moet laten sturen. Hieronder daarom meer uitleg over het bestellen van rouwbloemen en waar je ze kunt laten bezorgen.

Waar naartoe verzenden?

Als je de bloemist de opdracht hebt gegeven om een rouwboeket samen te stellen, wil diegene uiteraard precies weten waar en wanneer het rouwboeket afgeleverd dient te worden, maar waar laat je een rouwboeket naartoe verzenden? In eerste instantie is het vaak normaal om het rouwboeket te laten versturen naar de locatie waar de overledene ligt opgebaard. Als dit voor de dienst gebeurt, zal de begrafenisondernemer ervoor zorgen dat de boeketten netjes blijven tot en met de uitvaart. Meestal blijven deze boeketten langer houdbaar dan reguliere boeketten, omdat er vaak met schuim gewerkt wordt, waar vocht in zit. Zo blijven rouwbloemen langer houdbaar. Via Rouwboeket.nl kun je eenvoudig een prachtig rouwboeket bestellen, waarmee je de overledene een mooie laatste eer kunt bewijzen. 

Naar het rouwcentrum

Als diegene in het rouwcentrum ligt opgebaard, stuur je daar de bloemen naartoe. Dit hoeft niet perse dagen van tevoren, maar kan ook op de dag dat de uitvaart plaatsvindt. Zorg er dan wel voor dat dit uiterlijk tot twee uur voor de dienst gebeurt. Geef bij de bloemist daarom ook altijd duidelijk de datum en tijd van de dienst en uitvaart door. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. 

Naar huis 

Ligt de overledene thuis opgebaard? Laat de bloemen dan naar het huisadres sturen, mits er op de rouwkaart staat dat de bloemen rechtstreeks naar het rouwcentrum gestuurd dienen te worden. meestal staat dit duidelijk vermeld op de rouwkaart. Je kunt vervolgens ook nog een apart boeket voor de nabestaanden bestellen als je dat graag wilt. Deze kun je dan op het huisadres laten leveren met een kaartje. 

Juiste naam

Zorg altijd voor de juiste adressering op het rouwboeket. In een rouwcentrum liggen meerdere mensen opgebaard, dus een juiste adressering is erg belangrijk. Je adresseert een rouwboeket altijd naar de overleden persoon. Een rouwstuk via Rouwboeket.nl bestellen is eenvoudig te regelen, indien je maar zorgt dat je dit rouwboeket tijdig besteld en duidelijk aangeeft waar en wanneer het rouwboeket afgeleverd dient te worden.

Cookie Consent with Real Cookie Banner