In het hart van Utrecht, op een historisch plein achter het Janskerkhof, vind je Hofman Utrecht. Al sinds 1994 kun je hier terecht voor een lunch, borrel of een sfeervol diner. Na zo’n tijd is Hofman een begrip geworden in Utrecht. Maar wist jij dat je hier meer kunt doen dan alleen genieten van de uitgebreide menukaart? In dit artikel vertellen we jou meer over de top 5 weetjes die je nog niet wist over Hofman Utrecht.

1. Utrecht Lacht – Comedy avond

Iedere woensdagavond verandert Hofman in het Comedy Café Utrecht. Deze avond hoef je niet te sporten, want je traint je buikspieren door het lachen. Verschillende stand-up comedians komen hun nieuwe materiaal uitproberen. Utrecht Lacht begint om 20.30 uur. Geniet voordat de Comedy avond begint van een heerlijk diner. Wil je vrienden meenemen die Engels spreken? Iedere eerste woensdag van de maand is er ‘Utrecht Laughs’.

 

2. Hofman bar

De avonden zijn bij Hofman het meest gezellig. Zo zijn de donderdagavonden bedoeld voor Hofman Live. Verschillende bands zorgen voor een muzikale avond vanaf 21.30 uur. Voor wie nog even door wil gaan sluit een Utrechtse Vinyl DJ de avond af. In de weekenden blijft de dansvloer ook open. Elke vrijdag- en zaterdagnacht is het clubavond. De DJ gaat door tot vroeg in de ochtend. Funky House, Latin House, Dance, Club Classics, noem maar op…

 

3. Groepen bij Hofman

Wil je lunchen, dineren of borrelen met een groep? Hofman denkt graag met je mee. Voor een verjaardag of bedrijfsborrel reserveren we een sfeervolle plek in het restaurant of buiten op het (verwarmde) terras. Een bijzonder arrangement is ‘Walking diner’. Dé ideale combinatie van een borrel en een diner. Jij en je gasten zitten niet aan een tafel, maar genieten staand van verschillende gerechten in onze borrelruimte.

 

4. Speciaal bier bij jou thuisbezorgd

Een restaurant, een bar, een club én een winkel. Dat is wat Hofman Utrecht uniek maakt. Via de website bestel je heerlijke bieren, samengesteld door de mensen van Hofman. Een bierpakket is het ideale cadeau om te geven (of zelf te houden). In het pakket vind je 5 verschillende bieren. Welke dit zijn? Dat houden we een verrassing. Maar er zit tenminste één lokaal biertje in. Voor de relatiegeschenken denken we ook graag mee met pakketten op maat. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere dranken en lekkere hapjes.

 

5. Hofman Utrecht cadeaubon

Wanneer we het over cadeaus hebben dan mag er eentje niet ontbreken: de cadeaukaart van Hofman Utrecht. Hiermee weet je zeker dat je altijd goed zit. Met deze kaart geef je iemand een heerlijke lunch, diner óf borrel in Utrecht cadeau. De cadeaubon kan direct verstuurd worden per e-mail of ingepakt per post. Voeg een persoonlijk bericht toe om de ontvanger te laten weten waarom hij of zij dit geschenk verdient. Je kiest zelf de waarde van de bon. Bestellen gaat eenvoudig via de website van Hofman Utrecht.