Niets is zo vervelend als jouw mobiel in je hand te moeten houden tijdens het hardlopen. Je raakt toch steeds afgeleid van alle appjes die binnenkomen en daarnaast kom je niet in een lekker loopritme. Maar waar moet je jouw telefoon dan laten tijdens het lopen? In een heuptasje dat is bevestigd op een verstelbare riem. Zo draag jij jouw telefoon op gewenste en veilige manier bij je. Nu kun je veilig en sportief hardlopen.

Een verstelbare riem voor jouw telefoon

Een muziekje op tijdens het hardlopen is heerlijk, maar om daarvoor constant je telefoon vast te houden houden is wat minder prettig. De heuptas voor jouw smartphone is daarvoor de ideale oplossing. Je maakt de riem vast om je middel met een speciale clip. Je kunt de band aantrekken voor de gewenste maat. Vervolgens stop je jouw telefoon in het hoesje en nu kun je veilig en sportief hardlopen! De riem heeft een speciale opening voor de oortjes van je telefoon. Je kunt dus lekker doorlopen en muziek luisteren tegelijk. In het tasje is tevens nog ruimte voor de huissleutel of een kleine snack voor onderweg. 

Zichtbaar voor tegenliggers tijdens het hardlopen

Wanneer jouw telefoon in het hoesje zit, kun je hem nog steeds gebruiken. Het folie is aanrakingsgevoelig. Daarnaast zorgt de groene LED-verlichting op het tasje ervoor dat je goed zichtbaar bent voor overig verkeer. Het heuptasje is waterdicht en geschikt voor zowel iPhone als Samsung. Niks staat jouw rondje door de frisse buitenlucht dus nog in de weg!

Feiten en cijfers over hardlopen

Hardlopen is wereldwijd een populaire sport. Een rondje lopen na het eten om aan je dagelijkse beweging te komen of dagelijks trainen voor de Marathon van Rotterdam. Hardlopen wordt op verschillende niveaus en met verschillende doelstellingen gedaan. Zo was de Amerikaanse Hariette Thompson de oudste vrouw op aarde die de Marathon voltooide. Ze liep op 92-jarige leeftijd de marathon van San Diego in 7 uur en 24 minuten. In juni 2016 stond Dafne Schippers als eerste Olympisch atlete op de cover van de Nederlandse editie van modeblad Vogue, waardoor hardlopen dus ook wordt gezien als fashionable.

Cookie Consent with Real Cookie Banner