Standaard is er al heel wat mogelijk, maar heeft u specifieke wensen dan is een maatwerk schaduwdoek het overwegen waard. Niet iedere tuin of terras heeft een standaard maat waardoor u al snel ben aangewezen op maatwerk, maar welke oplossingen zijn hier nu precies voor.  Met een op maat gemaakt product heeft u alle mogelijkheden om uw schaduwdoek- of harmonicadoek perfect te laten aansluiten op uw pergola of uw terras. 

ZONZ biedt je een compleet product aan, die je met de montage-instructie gemakkelijk zelf bevestigt. Indien je niet alle bijbehorende materialen wilt bestellen, kan je de aantallen naar wens aanpassen. De Maatwerk schaduwdoeken van ZONZ kan je volledig naar eigen smaak bestellen. Zo kan je kiezen uit de vorm, afmeting, materiaaltype, kleur en bevestigingsmaterialen. Je creëert hiermee schaduw naar eigen inzicht.

Met een maatwerk schaduwdoek beleeft u nog meer plezier

Wie wordt er niet blij van zulke weerberichten? De zon is heerlijk! Met een schaduwdoek beleeft u nog meer plezier aan deze fijne zonnige dagen. Zo beschermen schaduwdoeken tegen de felheid en warmte van de zon en haar schadelijke UV-straling. Wordt u onaangenaam verrast door een zomers buitje? Met een waterdicht schaduwdoek valt uw borrel, feestje of diner niet in het water. Behalve functioneel is een schaduwdoek ook sfeervol. Met een schaduwdoek creëert u namelijk eenvoudig een gezellige, schaduwrijke plek. Zo geniet u comfortabel en in stijl!

Waterdoorlatend of waterdicht

Wanneer u kiest voor een maatwerk schaduwdoek is er veel mogelijk. De grootte, het materiaal, de wijze van bevestiging en de kleur. Een schaduwdoek kunt u plaatsen waar u wilt, in de tuin, het terras of bij het zwembad. Wilt u een waterdicht of een waterdoorlatend schaduwdoek? Wat uw keuze ook is, bij ZONZ is veel mogelijk.

Deze producten worden op aanvraag speciaal voor u gemaakt want iedere klant heeft andere wensen. Wij streven altijd naar het beste resultaat voor onze klanten het is daarom heel belangrijk de goede maatvoering aan ons  door te geven.