Fonteyn is dé tuinhuizen specialist van Nederland. Met een ruim aanbod aan tuinhuisjes, hebben zij de grootste outdoor living mall van Europa. Naast het presenteren van de laatste trends, geven de medewerkers van Fonteyn advies over de tuinhuizen die passen bij uw tuin. De styling-specialist helpt graag bij het maken van de juiste keuze, zodat het tuinhuisje niet alleen past bij uw tuin, maar ook voldoet aan de juiste wensen.

Ruim 1000 tuinhuisjes op voorraad

In het speciale blokhutten dorp van Fonteyn krijgt u een overzichtelijk beeld van alle mogelijkheden. De keuze voor een tuinhuisje hangt samen met verschillende factoren. Hoeveel opbergruimte moet het huisje hebben? Welke kleur past bij uw tuin en hoeveel ruimte mag het tuinhuisje in beslag nemen? Het is belangrijk om hier van tevoren goed over na te denken. De medewerkers van Fonteyn staan vervolgens voor u klaar om na te gaan welk tuinhuisje het beste in uw tuin past. U bent bij Fonteyn aan het juiste adres voor een tuinhuisje dat past bij uw wens, portemonnee en tuin.

Blokhutten op maat

Fonteyn biedt een groot aanbod aan blokhutten. De ervaring leert dat men een tuinhuis of blokhut tegenwoordig compleet naar eigen wens wil samenstellen en daarom biedt Fonteyn de mogelijkheid om uw blokhut op maat te laten maken. Zo voldoet de hut aan alle wensen wat betreft afmetingen, kleur en vorm. De medewerkers van Fonteyn staan dagelijks voor u klaar om mee te denken over uw ideale blokhut. Wilt u liever online bestellen? Dat kan! Via de webshop van Fonteyn vindt u het ruime aanbod aan tuinhuizen en blokhutten. De tuinhuizen worden met zorg afgeleverd en indien gewenst opgebouwd in de tuin.

Duurzaamheid is dé nieuwe trend

Eén van de tuintrends van 2020 is duurzaamheid. Bij Fonteyn bent u aan het juiste adres voor een mooi en duurzaam tuinhuis dat volledig samengesteld kan worden volgens uw wensen.

Cookie Consent with Real Cookie Banner