In de webshop van Badkamerxxl.nl vind je ruim 27.000 producten voor in de badkamer, waaronder wastafels, kranen en gootstenen. Badkamerxxl.nl biedt een ruim assortiment wastafels en wasbakken in verschillende vormen, afmetingen en materialen. De keuze voor een wastafel of wasbak hangt af van het soort badkamer. Bij elke stijl past een andere wasbak.

Vrijhangende wastafels

Je kunt ervoor kiezen om een wastafel vrij aan de muur te hangen. Vrijhangende wastafels worden niet gecombineerd met een wastafelonderkast, maar los aan de wand bevestigd. Deze wastafels worden vaak gecombineerd met een mooie designsifon en wastafelplug. Wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals keramiek. Klanten kiezen vaak voor dit materiaal. Het is een sterk, onderhoudsarm materiaal dat in elke badkamer of toiletruimte past. Wil je graag totaal iets anders? Dan kun je kiezen uit mineral marmer, aluite, kunststof of natuursteen.

Opzet wastafel online kopen

Naast vrijhangende wastafels kun je ook kiezen voor de combinatie van een opzet wastafel of waskom met een vast wastafelblad. Opzetwastafels worden gecombineerd met inbouwkranen of een verhoogde wastafelkraan en worden afgewerkt met een designsifon en wastafelplug. 

Wat heb je nog meer nodig?

Naast de wastafel kun je in de webshop van Badkamerxxl.nl aanvullende benodigdheden bestellen. Denk hierbij aan een kraan, een sifon en een wastafelplug.

Wastafelkraan: Bij het kiezen van je wastafelkraan moet je eerst kijken welke situatie van toepassing is op jouw wastafel. Heeft je wastafel een kraangat, of gebruik je opzetwastafels?

Sifon: Je gebruikt een ruimtebesparende sifon wanneer de wastafel met een onderkast gecombineerd wordt. Wanneer de wastafel vrijhangend wordt opgehangen, kies je voor een mooi afgewerkte designsifon. 

Wastafelplug: Wastafelpluggen zijn bij wastafels niet standaard inbegrepen. Beschikt de wastafel over een overloop, dan kun je zonder problemen een wastafel klikplug gebruiken. Hierbij klik je de plug open en dicht. Als de wastafel geen overloopgat heeft, kies dan voor een niet-afsluitbare wastafelplug om ervoor te zorgen dat de wastafel niet kan overstromen.

Cookie Consent with Real Cookie Banner